Voor één dag rijden in een echte oldtimer?

Als u voor een verjaardag of bijzondere dag in uw leven op zoek bent, naar een bijzonder vervoermiddel hoeft u niet verder te zoeken. Bommel Trouwvervoer verhuurt prachtige oldtimers om Uw dag helemaal compleet te maken.

Gaat U Trouwen? 

Gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk! Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag hebt.

Want als u voor € 1000,= of meer aan trouwringen koopt bij Goudsmederij Bommel, krijgt u op uw trouwdag een GRATIS TROUWAUTO te leen. Goudsmederij Juwelier Bommel heeft de grootste collectie trouwringen van de Benelux, een gedeelte van onze collectie trouwringen vindt u in onze webshop.

Wilt u echt de blits maken op de mooiste dag van u leven, kies dan uit één van onderstaande auto’s:

  • Peugeot 201 uit 1929 is met zijn klassieke uitstraling zeer geschikt als trouwauto. Als u voor deze bijzondere dag in uw leven op zoek bent naar een bijzonder vervoersmiddel hoeft u niet verder te zoeken. Deze grijze Peugeot 201 wordt uitsluitend incl. chauffeur verhuurd, omdat het gas- en rempedaal omgedraaid zit.
  • De Volkswagen Kever Cabriolet uit 1972 staat voor u klaar om u de mooiste dag/avond van uw leven te bezorgen. Geen snelle, luxe auto maar een auto om gezellig samen rond te rijden op jullie mooiste dag, dan is deze fantastische Kever Cabrio erg geschikt. Op een mooie zomerse dag het dak eraf en jullie hebben echt een geweldige trouwauto. De Kever is pistache groen en heeft een zwart dak, achterop zit een koffer.
  • Met deze zilvergrijze Rolls Royce Silver Shadow uit 1968 gooit u zeker hoge ogen. Of het nu op uw trouwdag is of op een andere bijzondere dag.
  • U hoeft niet ver te reizen om in een romantische Engelse taxi te rijden, wat is mooier dan uw bruid ophalen in een Engelse taxi. Met deze Engelse taxi uit 1972 valt u gegarandeerd op. Wat deze auto uniek maakt is de kleur, de meeste Engelse taxi’s zijn namelijk zwart. Van de Engelse taxi Austin Hackney hebben we er twee, dus ook leuk om bijvoorbeeld uw getuigen of (schoon) ouders in te vervoeren tijdens uw bruiloft!

Op www.bommeltrouwvervoer.nl vindt u meer informatie en de voorwaarden!