Machinaal Graveren

Als u iets wil laten graveren, dan bent u bij ons aan het goede adres, wij bieden namelijk de volgende mogelijkheden:

 • Keuze uit 3 lettertypen, klik hier voor de mogelijkheden.
 • Een handgeschreven tekst graveren.
 • Fotogravures
 • In glas graveren.
 • Ook voorwerpen als spaarpotten, zippo′s of pennen kunnen bij ons gegraveerd worden.
 • Gravures zijn in bijna alle sieraden mogelijk.

Bokalen e.d. kunnen we helaas niet graveren.  

Prijzen

 • Sieraden: eerste 5 letters € 7,50 , daarna komt er € 0,50 per letter bij.
 • Achterkant horloge: eerste 5 letters € 15,00 daarna komt er € 0,50 per letter bij.
 • Glas of pen: eerste 5 letters € 10,00 daarna komt er € 0,50 per letter bij.
 • Inscannen: vanaf € 25,00 aanleveren op wit papier met zwarte inkt.
 • Symbolen (hartje, infinityteken): € 2,50 per stuk
 • Bij het graveren van 1 letter/cijfer/symbool vragen wij voor het inklemmen/instellen € 5,00 startkosten.

Een artikel dat u gekocht hebt bij Goudsmederij Juwelier Bommel wordt gratis (machinaal) gegraveerd, de gravures liggen de volgende werkdag na 12.00 uur voor u klaar in onze winkel. 

 

Handgravure

Voor een ambachtelijke handgravure van bijvoorbeeld een monogram in een zegelring kunt u ook bij ons terecht. Dit kan een eigen ontwerp of naar een voorbeeld zijn. U krijgt voor het plaatsen van een handgravure eerst een prijsopgave.

 

Reparaties

Goudsmederij Bommel heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het repareren van horloges en sieraden. Vele klanten hebben door de jaren heen hun reparaties door ons laten doen.

Door kennis, ervaring en goed advies kunnen we de klant uitermate goed bedienen in het aannemen en afhandelen van defecte sieraden en horloges. Wij hebben vakbekwame goudsmeden en horlogemakers tot onze beschikking om uw reparatie met  uiterste zorg te herstellen.

Onder reparatie verstaan we ook het op maat maken van uw ringen, armbanden en kettingen. Het kan zo zijn dat door de jaren heen uw lichaam verandert waardoor de maat van uw ring niet meer goed is. Wanneer u dit ter reparatie aanbiedt zullen we nauwkeurig de maat meten en u informeren over de mogelijkheden tot het op maat maken.

Ook het vervangen van een horlogebatterij is bij ons mogelijk, in de meeste gevallen kunt u direct bij ons terecht om dit te laten verhelpen. Helaas blijkt soms door ouderdom, vocht, stof of andere externe factoren dat er een defect in het uurwerk zit. 

Uiteraard geven wij u eerst een prijsopgave van de reparatie. Zo heeft u duidelijkheid en zekerheid omtrent uw reparatie. 

Ook voor klok reparaties kunt u bij ons terecht, voor klokken worden altijd eerst een prijs opgave gemaakt. Naast het bepalen van de kosten wordt ook gekeken of de onderdelen die vervangen moeten worden ook nog geleverd kunnen worden. Aangezien klokreparaties veel werk in beslag nemen zal de levertijd van de reparatie zeker een aantal weken duren.

Ook voor het knopen/rijgen van colliers of armbanden kunt u bij ons terecht. Het is mogelijk om deze sieraden te maken op draad, nylon, staaldraad of elastiek.

Goudsmederij Bommel weet als geen ander dat veel sieraden en horloges een emotionele waarde bezitten. We zullen met uiterste zorg omgaan met uw reparatie!

U krijgt bij iedere reparatie een bon met nummer mee. Dit bewijs dient als afhaalbewijs van de reparatie, maar ook bij eventuele correspondentie over de reparatie heeft u gemak van het reparatienummer. Zo kunnen we snel en eenvoudig de status van uw reparatie bepalen. Wees dus zorgvuldig met het reparatie bonnetje!

Heeft u een kapot sieraad en u wil weten of dit te repareren valt? Kom gerust binnen lopen in onze winkel, wij helpen u graag met uw sieraden reparatie!

Onze vakbekwame medewerk(st)ers kunnen uw reparatie beoordelen, zij zullen de reparatie analyseren op:

 • Emotionele waarde
 • Materiaalsoort
 • Slijtage van materiaal, mechanieken en edelstenen
 • Vaststellen wat de oorzaak is van het defect.

Aan de hand van deze gegevens kunnen we een objectief advies geven over de reparatie. Is het nog te repareren en wat zijn de kosten? Zijn de kosten van de reparatie af te wegen tegen de waarde van het sieraad? Zijn er andere gebreken die gerepareerd moeten worden?

Op dit soort vragen kunnen we dan antwoord geven, zodat u makkelijker een keuze kan maken. 

Kom gerust vrijblijvend langs in onze winkel!