Betalen

Na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin de dagprijs en levertijd van de door u bestelde producten! Pas als u hiermee akkoord gaat, en u de  50% aanbetaling hiervan rechtstreeks overmaakt op onze bankrekening NL16ABNA0433051922 nemen wij uw bestelling in ontvangst. Uw bestelling wordt verzonden binnen de afgesproken levertijd, en na betaling van de eindfactuur die u van ons hebt ontvangen per e-mail voor verzending! Gebruik bij betalingen hiervoor uw bestelnummer als referentie!

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief b.t.w. en verzendkosten!

Verzenden

Uw bestelling wordt verzonden met Post NL Verzeker servicepakket binnen de afgesproken levertijd die u van ons hebt ontvangen per e-mail. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u van ons het Track en Trace nummer via het door u opgegeven e-mail adres.

Maar we zouden het prettiger vinden als u de ringen in onze winkel komt bestellen/ophalen. Zo kunt u de ringen nog passen voor aankoop en de eventuele gravure/aanpassingen controleren. Hierop kunnen wij er beter voor zorgen dat de ringen helemaal naar uw wensen zijn.

Daarom adviseren wij u voor een belangrijke aankoop als deze, om naar onze winkel te komen. Wij leveren namelijk graag maatwerk en stellen daarom persoonlijk contact voorop!

Graag maken wij met u een afspraak om u onze trouwringen collectie te tonen.

U kunt telefonisch of persoonlijk een afspraak maken tijdens de openingstijden van onze winkel, of indien u dat wenst in de avonduren (of op onze koopzondagen).

Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend onze winkel binnenlopen waar een gedeelte van onze trouwringen collectie te bezichtigen is.