Resultaat 1–32 van de 3638 resultaten wordt getoond

Maatwerk sieraden, zijn sieraden die wij in opdracht van de klant (laten) maken, denk hierbij aan trouwringen, verlovingsringen of herdenkingssieraden. Met de sieraden in deze webshop willen wij u enkele mogelijkheden laten zien, ook verkopen wij maatwerk sieraden van bekende merken.

Door de nieuwste technieken te combineren met oude ambacht, ontwerpen en vervaardigen wij in ons eigen atelier een sieraad geheel naar wens van de klant. Ook is het mogelijk om van oude sieraden, een nieuw sieraad te laten maken!

Sieraden zijn heel persoonlijk en daarom is het ook van belang dat deze aansluit bij uw wensen. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak, om uw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee.

LET OP: In verband met de sterk wisselende materiaalprijzen op het moment, staan op dit moment geen prijzen in onze webshop! Neem gerust contact met ons op voor de verkoopprijs!

De waardering van www.goudsmederijbommel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 679 reviews.