Geschenk op maat!

Bent u op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau, voor uw medewerkers, zakenrelatie of dierbare?

En is een cadeau bedenken iedere keer weer een uitdaging? Zoek niet verder…     Goudsmederij Juwelier Bommel heeft de oplossing!

Een echt “uniek” cadeau om te geven en te krijgen is “Het Goudklompje” van 14 karaat goud!

Waarom? De gever geeft een tastbaar cadeau en de ontvanger kan er na een gesprek met onze goudsmid een “persoonlijk” sieraad van laten maken!

Het ontwerp kunt u natuurlijk verder uitbreiden met briljanten en/of edelstenen. Op het doosje kan eventueel een tekst gegraveerd worden, om het nog persoonlijker te maken.

 

 

 

 

 

 

 

De waarde van het goudklompje mag/kan ook gebruikt worden voor aanschaf van een mooi sieraad of horloge uit onze winkel.

Vóór iedere gelegenheid hebben wij een passend cadeau of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, bruiloft, jubilea, pensioen, kerst of iets anders.

U kunt bijvoorbeeld ook een horloge of een sieraad met uw logo of een persoonlijke tekst erin laten graveren.

Een andere optie is een cadeaubon (waarvan u zelf de waarde kunt bepalen), hiermee laat u iemand zelf een sieraad of horloge uitzoeken. Zo weet u zeker dat u goed zit met uw cadeau.

Heeft u zelf een idee? Wij denken graag met u mee voor een origineel en passend cadeau voor u of uw bedrijf!

Bij Goudsmederij Juwelier Bommel vindt u altijd een origineel alternatief voor het traditionele cadeau.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen door ons te bellen op 040-2953441 of mail naar info@goudsmederijbommel.nl.