Garantie & productzorg per merk:

Horloges:

Armani Exchange – Boccia – Bulova – Casio – Citizen – Fossil – Icewatch – Michael Kors – Seiko – Tommy Hilfiger – Zinzi 

Geven 2 jaar garantie op het uurwerk, met uitzondering van de kroon, het glas en de horlogeband, wijzers en tijdsaanduiding.

Let op: Als er een batterij wordt vervangen wil dit niet automatisch weer zeggen dat een horloge weer waterdicht is!

Bering

3 jaar garantie op het uurwerk, met uitzondering van de kroon, het glas en de horlogeband, wijzers en tijdsaanduiding.

Let op: Als er een batterij wordt vervangen wil dit niet automatisch weer zeggen dat een horloge weer waterdicht is!

 

 

Onze garantie

Wij geven om onze producten, en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport. Of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 4 weken na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Heeft u een klacht?

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@goudsmederijbommel.nl.

Heeft u een artikel via onze webshop besteld en komen wij niet tot een oplossing van uw klacht, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor vragen omtrent garantie of klachten kunt u ons altijd mailen naar info@goudsmederijbommel.nl. Wij proberen u zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag te geven!