Trouwringen thuis uitzoeken? Dat kan bij Goudsmederij Bommel!

STAP 1: Neem een kijkje in onze webshop om ideeën op te doen.

STAP 2: Maak een afspraak 040-2953441, via app 0641308226 of via onderstaand formulier. En geef een aantal ringen door die jullie mooi vinden, dan weten wij ongeveer jullie smaak.

STAP 3: Tijdens ons thuisbezoek nemen we ook andere ringen mee die lijken op de ringen die jullie doorgegeven hebben. Jullie kunnen thuis onder begeleiding de ringen passen. Ondertussen vertellen wij welke mogelijkheden er allemaal zijn. Want door de nieuwste technieken te combineren, met oude ambacht kunnen wij geheel naar wens een ring vervaardigen in ons eigen atelier. De ringen zijn ook los verkrijgbaar, ook combineren onder de diverse merken is mogelijk. Wist u ook dat trouwringen helemaal niet duur hoeven te zijn? In onze uitgebreide collectie vindt u trouwringen voor elk budget, de titanium basisringen zijn al verkrijgbaar vanaf €100,- per paar.

STAP 4: Hebben jullie voor meer dan € 1000,= of meer aan trouwringen uitgezocht? Dan krijgen jullie op jullie trouwdag een GRATIS TROUWAUTO van ons te leen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Samen met jullie kunnen wij er voor zorgen dat jullie een onvergetelijke dag hebt, en dat begint met het uitzoeken van de trouwringen.