Het centrum van Veldhoven is goed bereikbaar met de auto, volg de borden ‘Parkeren Centrum’. De dichtst bijzijnde parkeergarage is de …………………………

Parkeergarage 

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de ……….. Deze parkeergarage komt uit in de City passage, waarop onze winkel op enkele minuutjes op loopafstand is. In deze parkeergarage is plaats voor ruim 400 auto’s en u kunt er 7 dagen in de week 24 uur per dag terecht.

Wanneer u via de roltrap de parkeergarage verlaat, loopt u om de roltrappen heen, aan de liftzijde loopt u rechtdoor de City Passage uit. Onze winkel ligt dan meteen aan uw linkerhand.

Het adres van de parkeergarage is:

 

De parkeertarieven in de parkeergarage liggen als volgt:

  • Eerste 10 minuten: € 1,- en daarna €0,60 per 10 minuten
  • Het maximale dagtarief ligt op € 4,=

Parkeerplaats Repel

De dichtstbijzijnde parkeerplaats is de ……….. Deze parkeerplaats is aan de achterzijde van het City Centrum, waarop onze winkel op enkele minuutjes loopafstand is. Op deze parkeerplaats is plaats voor ruim 400 auto’s en u kunt er 7 dagen in de week 24 uur per dag terecht.

U loopt via de …………………. en de ………………………richting de …………… Vlak voor de ………………… slaat u links/rechtsaf de ……………….. in. U vindt onze winkel tussen de Blokker en de KPN winkel.

Het adres van deze parkeerplaats is:

 

De parkeertarieven van deze parkeerplaats liggen als volgt:

  • Eerste 10 minuten: € 1,- en daarna €0,60 per 10 minuten
  • Het maximale dagtarief ligt op € 4,=

 

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal station Eindhoven pakt u bus nr. U loopt via de …………………. en de ………………………richting de …………… Vlak voor de ………………… slaat u links/rechtsaf de ……………….. in. U vindt onze winkel tussen de Blokker en de KPN winkel.