Recensies

Wilt u uw ervaringen met ons delen? Dit kan op onze Google of Facebookpagina (met een foto aankoop zou leuk zijn). Heeft u trouwringen bij ons gekocht of gebruik gemaakt van één van onze trouwauto’s dan kunt u ook uw ervaringen delen op The Perfect Wedding trouwringen of trouwauto.

Mandy Maria Roothans  – via Facebook
Ik ben vorige maand binnen gelopen om advies te vragen over assieraden, er is met mij een afspraak ingepland met Lois. Lois is erg gepassioneerd met haar werk bezig, ze neemt de tijd om te luisteren. Het eindresultaat is erg mooi geworden en ik draag de ketting elke dag.

Voor de tweede afspraak zijn er een aantal hangers besteld, en 1 hanger + ketting. Ik besloot voor het maantje te gaan, dit heb ik vervolgens zelf mee mogen vullen. 🌙

Anne Lensen  – via Facebook
Met onze trouwerij van 17 april 2020 in gedachten gingen wij naar de bruidsbeurs in Veldhoven. Inspiratie opdoen en genieten van de voorpret! Op deze beurs stond ook goudsmederij juwelier Bommel. Na een fijn gesprek werden wij gerust gesteld dat werkelijk alles mogelijk was. Daarom hebben wij een afspraak gemaakt en zijn we afgelopen zaterdag 12 oktober in de winkel geweest om de collectie trouwringen te bekijken.

Dit leek een hele grote opgave! Er is zoveel keus en alles kan! Maar door goede begeleiding van Nicole die onze wensen snel gezien had vlogen de bakken met ringen voorbij. We maakten 2 stapels: stapel nee en stapel twijfel. Uiteindelijk bleven er steeds minder over en hierdoor werden wij goed begeleid naar de juiste keuze voor onze ringen! We zijn nog steeds super blij met onze keuze! Iedere dag kijken we even naar de foto’s want de echte ringen die zijn ze nu voor ons speciaal naar wens aan het bewerken! Super!!

Wij hebben de service als zeer positief ervaren! Nog even een berichtje voor de afspraak als kleine herinnering en een belletje achteraf om de inscriptie toch nog aan te passen. Niks is een probleem, alles kan! Bedankt goudsmederij Juwelier Bommel! Wij kijken nu al uit naar het eindresultaat zodat wij in april ons huwelijk kunnen verzegelen met 2 prachtige ringen!

Met vriendelijke groet,
Jorg Mommers en Anne Lensen

Caroline Timmermans – via Google
Zeer warm onthaal met een lekker tasje koffie of thee. Heel ruime keuze aan trouwringen. Saskia neemt ook echt de tijd om je alles goed uit te leggen en verschillen te laten zien. Wij werden alvast super geholpen, bedankt hiervoor!

Jose van Lieshout-Jacobs  – via Facebook
goed advies gekregen voor het kopen van een collier. vriendelijk personeel. ze nemen alle tijd voor je.

Lotte van Vlimmeren – via Google

Trouwringen, help, zoveel keuze.. Maar het advies van het personeel hielp ons reuze! Vakkundig advies, een kopje thee en geduld, Daarmee werd onze wens snel vervuld. 2 prachtige ringen voor onze mooiste dag, Een bezoek aan jullie gaf ons een glimlach. Hartelijk dank voor de goede zorgen! Tom&Lotte

Michelle Ubels – via Google
Bij onze eerst ontmoeting op een trouwbeurs het eerste contact gelegd. Vervolgens hebben wij een afspraak gemaakt in Veldhoven (wij komen niet uit de buurt) om te bespreken wat we met onze trouw ring willen. We werden hier erg goed geholpen. onze trouw ringen zijn gemaakt zo als wij het wilde voor een goede prijs. Door dat jullie onze trouw ringen zelf hebben gemaakt konden het zo maken zo als wij het wilde hebben en ze zijn net iets anders dan ander ringen. We hadden goed contact tijdens het verloop van onzen ringen. toen we de ringen op kwamen halen was het helemaal zo als we wilden. toen ik om advies vroeg wat voor sieraad er mooi bij stonden kreeg ik goede advies. Ik mocht in het boek kijken wat vindt ik zelf nou mooi hier bij? Na veel kijken hebben we wat moois uit kunnen zoeken. wij zijn zeer te vrede over deze winkel. De mensen zijn erg vriendelijk en erg mee denkend. Wij hebben veel contant met de winkel met verloop van de ringen. wij zijn erg te vrede over deze winkel. Ik zou veel mensen deze Goudsmit aan raden om daar hun sieraad te kopen.

Bas Berentsen – via Facebook

Vandaag super geholpen; trouwringen zijn in de maak. Mega keuze en uiteindelijk iets precies voor ons op maat! En een trouwauto d’r bij als kers op de taart!

J van H – via Google
Vanmorgen een afspraak gehad met Joost (eigenaar) buiten openingstijd om. Een zeer prettige eerste kennismaking met het bedrijf en ondanks dat het buiten openingstijd was, absoluut geen moment de indruk gehad dat we werden opgejaagd. Veel verschillende ringen kregen we te zien en de mogelijkheid om ze te passen. Daar waar nodig kregen we vakkundig advies en genoeg ruimte voor eigen inbreng. Uiteindelijk zijn we geslaagd en zien we uit naar het moment dat we de ringen kunnen dragen. Goudsmederij Bommel, alvast bedankt voor de goede hulp! Ps. De foto van de ringen houden we nog even voor onszelf 🙂

Tom H. – via Google
Ik zag nogal op tegen het uitzoeken van een trouwring. Gelukkig werd het uitzoek proces zeer vakkundig begeleid door het personeel. Dit verminderde de keuzestress aanzienlijk en na anderhalf uur konden we een keuze maken waar we allebei 100% achter stonden.

Peter Kooijman – via Google
Gisteren hebben wij na 2 afspraken onze ringen uitgekozen bij Bommel. De eerste afspraak zijn wij samen met Lois door alle mogelijke opties gegaan om dit steeds verder te speciferen naar onze perfecte trouwringen. Alles is mogelijk en er wordt overal over meegedacht. Wij moesten ons budget nog narekenen vandaar dat wij een 2e afspraak hadden gemaakt, ditmaal met Saskia. Ook hier werden wij weer goed geholpen en werd er goed meegedacht naar de mogelijkheden binnen ons budget. Wat ik erg kon waarderen was dat ze respect hadden voor ons budget en geen gladde verkooppraatjes hadden om het budget op te hogen. Daarbij zijn ze erg eerlijk en geven ze ook aan als een idee minder mooi staat, ze zoeken echt naar de ringen die bij onze wensen paste, maar ook bij onze handen. Omdat ze zelf ringen smeden zijn de mogelijkheden eindeloos en kan alles aangepast worden. En als laatste klap op de vuurpijl werd onze keus uiteindelijk beklonken met een lekker shotje. Een echte aanrader! ps: de foto’s volgen in juni als we de ringen echt mogen gaan dragen 

Anita Stokman  – via Facebook

Een super service. Ook als je geen hoofd prijzen wil betalen voor zeer mooie ringen. Ze denken echt met je mee en nemen de tijd. Kortom echt een aanrader.


w dongen – via Google

In leuke sfeer met voldoende ruimte voor de kindjes ringen uitgezocht. Prima geholpen en ook nog een mooie trouwauto uitgezocht voor ons huwelijk.

Familie van Ruth – via Google
Prima geholpen was op zoek naar een heel persoonlijk iets en ben hier perfect geholpen en ze hebben alle tijd voor je . Graveren ziet er ook prima uit . Kortom perfect . Hartelijk dank.

Petra van der Ros – via Facebook
Goed geholpen bij het uitzoeken van een mooi horloge. Ook mijn ring is weer mooi opgeknapt en gepoetst! Top!

Melinda Brock – via Google
Het heeft wat tijd gekost omdat het vermaken van de ring niet aan de hoge eisen van Juwelier Bommer voldeed. Door hulp in te schakelen is het uiteindelijk gelukt en heb ik mijn ring terug. Het eind resultaat is prachtig geworden!

Marco van Eijsden – via Facebook
Erg goed geholpen met onze trouwringen! Zou ik zeker aanraden!

Saskia van Dun – via mail
Mijn complimenten voor de prettige en deskundige support bij reparatie van horloge en aankoop van een hele mooie ketting en bijpassende ring. Heel fijn! Kom graag de volgende keer weer langs.

Sjannie Vorstenbosch – via WhatsApp
Ben erg blij met de aankoop van mijn gouden ketting. Ben goed geadviseerd en kom zeker nog een keer terug.

Ineke Dijkkamp – via Google
De keuze is reuze en de service is prima! Ze halen letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om jou te helpen!

Ilse Vd Bogaart – via Google
Twee prachtige ringen van Melano gekocht. Heel erg blij mee en goed geholpen door een vriendelijke verkoopster.

April Teeuwen –  via Facebook
Ik ben wederom weer heel fijn geholpen! Het horloge wat ik graag wilde, hadden ze helaas niet meer. maar ze hebben hem gelukkig voor me kunnen bestellen. Altijd hele goede service en deskundig advies. Zij denken écht je mee.

Petra Franc  – via Facebook
Zaterdag rond lunchtijd kwam ik de winkel binnen en erg druk, verkoopster was een cracker aan het eten en ze heeft mij voor haar cracker laten gaan. Ik ben goed geadviseerd en een leuke armband van Josh gescoord voor mijn vriend. Top!!

 –

Pieter Bovy – via Google
Ik kom inmiddels bijna 10 jaar bij Joost en Goudsmederij Bommel. Ze hebben mij door de jaren heen geholpen met het uitzoeken van vele kadootjes, de verlovingsring voor mijn vrouw en onze trouwringen. Ik kan niet anders zeggen dan dat men altijd de tijd neemt voor je, met een eerlijk advies komt (dat niet altijd tot het ‘duurste’ sierraad leidt) en qua service prima in orde is! Ik kan iedereen aanraden om hier eens te komen kijken. Naast de selectie in de winkel kun je vele andere sierraden bestellen (bijvoorbeeld bij een andere maat of kleurstelling). Ook het werk dat door de goudsmeden wordt geleverd is geweldig!

Niels van der Heijden – via Facebook
Al 1,5 jaar opzoek naar een mooie horloge, en uiteindelijk geslaagd bij juwelier van Bommel. Erg vriendelijk personeel en nemen uitgebreid de tijd om te helpen! Een dikke aanrader! 😊

Hanneke Prinsen – via Google
Goede juwelier met verstand van zaken. Een breed assortiment maakt dat je hier altijd slaagt. Je wordt vriendelijk geholpen en ze nemen uitgebreid de tijd voor je.

Joyce Poldervaart – via Google
Uitstekend geholpen zijn we bij De Bommel! Enorm veel keuze en uiteindelijk hebben we onze prachtige trouwringen gevonden. We bevelen De Bommel bij iedereen aan!

Geertje Vonk  – via Facebook
Fijne zaak met heel veel keus, prettig personeel

Laura Ketelaars  – via Facebook
Fijne winkel, erg behulpzaam en halen alles uit de kast om de juiste sieraden te vinden die jij wil 🙂 Zowel de trouwringen als oorbellen besteld, uiteraard geen foto bij dit bericht voordat we getrouwd zijn ;).

Josette Poot-Schuit – via Google
Zojuist weer geslaagd voor n supermooi verjaardagskadootje…nog 11 nachtjes slapen!! Kan niet wachten om t te dragen!

Chantal Kokken – via mail
Deskundig advies!!

Silvie de Koning  – via Facebook
vandaag een ashanger gekocht en mijn dochter een asring . zo fijn geholpen . zijn super blij. bedankt

Ashanger

Tessa van Thiel – Wethlij – via Google
Zeer kundige juwelier & goudsmid, die meedenkt met jouw wensen. Wij hebben onze trouwringen hier gekocht, ik zou hen zeker aanbevelen voor anderen!

Anton Dankers – via Facebook

Op het laatste moment voor de bruiloft van mijn bleek dat de ring die ik hem wilde geven, erfstuk, toch te klein was. Gebeld met de zaak in Veldhoven en … jawel opgelost. geweldig, complimenten aan het team van Bommel. Dank, dank.

Mieke – via mail

Ik wilde graag van de trouwringen van mijn overleden ouders één ring laten maken met behoud van inscriptie. Met hulp van een deskundige en vriendelijke Lois heb ik een ontwerp gemaakt.

Toen de ring werd overhandigd wist ik onder begeleiding van waterlanders niet meer uit te brengen als oh oh oh. Boven mijn verwachting. Zo mooi!!!! Lois, Saskia en de smid heel hartelijk dank.

Ben je op zoek naar klantvriendelijkheid, deskundigheid en vakwerk? Dan kan ik Bommel van harte aanbevelen.

herdenkingssieraad

Dorothy Beelen – via The Perfect Wedding
Ondanks dat het op zaterdagmiddag erg druk was is de zaak, werd ik perfect geholpen en werd er de tijd genomen om uitleg te geven over een sieraad dat ik in de vitrine had gezien. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Lous Dekkers  – via Facebook
Heel vriendelijk personeel, aantrekkelijke prijs, ruime collectie, deskundig en snelle service !

Mieke Gielissen van Houtert  – via Facebook
Personeel is heel vakkundig , heel behulpzaam en vriendelijk..sieraden zijn prachtig geworden.

Raynor Freeke  – via Facebook en Google
Voor het uitzoeken van onze trouwringen is de tijd genomen om te kijken wat we leuk vinden. Goed en gedegen advies gehad en na veel passen tot mooie ringen gekomen!

Brenda Alfrink  – via Facebook
Gisteren hebben wij na 2 afspraken onze ringen uitgekozen bij Bommel. De eerste afspraak zijn wij samen met Lois door alle mogelijke opties gegaan om dit steeds verder te speciferen naar onze perfecte trouwringen. Alles is mogelijk en er wordt overal over meegedacht. Wij moesten ons budget nog narekenen vandaar dat wij een 2e afspraak hadden gemaakt, ditmaal met Saskia. Ook hier werden wij weer goed geholpen en werd er goed meegedacht naar de mogelijkheden binnen ons budget. Wat ik erg kon waarderen was dat ze respect hadden voor ons budget en geen gladde verkooppraatjes hadden om het budget op te hogen. Daarbij zijn ze erg eerlijk en geven ze ook aan als een idee minder mooi staat, ze zoeken echt naar de ringen die bij onze wensen paste, maar ook bij onze handen. Omdat ze zelf ringen smeden zijn de mogelijkheden eindeloos en kan alles aangepast worden. En als laatste klap op de vuurpijl werd onze keus uiteindelijk beklonken met een lekker shotje. Een echte aanrader!

ps: de foto’s volgen in juni als we de ringen echt mogen gaan dragen 

Janet Verdonck-Brouwer  – via Facebook
Afgelopen zomer mijn trouwring verloren bij een kanotocht op de pont D’ Ardèche. Heel emotioneel want die had ik al 23 jaar om. Mijn verhaal in de winkel gedaan en na een afspraak met een goudsmid bleek dat er van onze verlovingsringen een nieuwe trouwring gemaakt kon worden. Superblij met de snelle fijne service. Ook mijn andere ring werd weer heel mooi hersteld. Chapeau 🎩voor jullie en superbedankt!!

Andreia Trindade – via Google
Excellent service! 

Olaf van der Meer – via Google
Zeer goede en vriendelijke service als je hulp nodig hebt.

Ellen Bazelmans – via Facebook
Bij deze zaak word je altijd fijn geholpen. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Ringmaat aanpassen, ringen van je ouders vermaken, het kan allemaal👍👍

Ruud Meulenbroeks – via Facebook
Wij hebben afgelopen week onze trouwringen uitgezocht. Jullie namen hierbij alle tijd (buiten sluitingstijd!) en we zijn erg vriendelijk geholpen. Een ontzettend groot assortiment, en alles is volledig naar wens te maken.

Huub Heetman

Het is niet gelukt om mijn oude horloge te repareren, maar uit het overweldigende aanbod bij Bommel is toch een mooie vervanger gekozen.
Een Zuid-Afrikaan zou zeggen “alles zal reg kom” ook al is de keuze op een scheef model gevallen.

Janneke van der Velden – Spooren – via Facebook
Vorig jaar onze trouwringen gekocht en vandaag een herdenkingsring met daarin moedermelk verwerkt. Beide keren heel vriendelijk, prettig en vooral ontspannen en laagdrempelig geholpen. Hier blijven wij zeker komen!

Sarah Cassiman – via Facebook
Gisteren voor de eerste keer bij jullie geweest om trouwringen uit te zoeken. Wij zijn geholpen door Lois. Wij zijn super tevreden met wat we bekomen zijn met hulp van lois.

Sanne – via The Perfect Wedding
Saskia en Joost zijn leuke mensen. Wij kregen hier een goed gevoel bij en zijn erg tevreden over het resultaat. Er wordt de tijd voor je genomen en goed geluisterd naar je wensen.

April Teeuwen – via Facebook
Om mijn allerliefste pappie te herdenken, samen met mama Heidi Teeuwen-Bolwerk een geweldig mooie ring laten maken bij Goudsmederij Juwelier Bommel. Wat een goede service! Dankjewel Lois!

asring

Arno Bollen – via Google
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe horloge en ben bij Bommel heel goed geholpen door Lois. Na 1 maal te hebben gekeken in de etalage kwam ik na een paar weken weer in de winkel. Lois wist nog precies welke horloges ik in gedachte had.!

Na 3 maal kijken heb ik vandaag de knoop doorgehakt en de Citizen gekocht die ik graag wilde hebben. Alleen jammer dat de winkelier het prijsje niet van de achterkant heeft gehaald. Maar voor de rest alleen lof!
Natuurlijk zijn horloges op internet goedkoper dan in een fysieke winkel maar ik betaal graag iets extra’s voor deze goede service. Dus tot een volgende keer !!

Anoniem – via The Perfect Wedding
Een juwelier die goed naar je wensen luistert en dat vertaalt in een sieraad wat bij je past.

Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Ton Geubbels via Webwinkel keur
Vandaag een prachtige Engelse taxi gehuurd voor de bruiloft van mijn moeder. Alles was tip top verzorgd! Hartelijk bedankt!

Trotse dochter – via mail

En toen…toen stond de wereld even voor ons stil 23-05-2019, 22.15u je blies je laatste adem uit….onze geweldige liefdevolle gekke humorvolle papa , opa en opi…

In hart en nieren luchtmacht man op Vliegbasis Eindhoven geweest tot je pensionering, uit eerbetoon lag je luchtmachtpet ook op je kist. Na je crematie hebben we je luchtmachtpet mee naar huis genomen, ja en dan wat….???

Ik las in een advertentie van Goudsmederij Bommel in Veldhoven dat ze ook waardevolle spullen konden verbronzen. Ik kreeg meteen een ja dat kunnen wij te horen , of ze jou luchtmachtpet ook konden verbronzen.

Papa, ik kan alleen maar zeggen, hij is zo mooi geworden, dank aan Goudsmederij Bommel. We missen je iedere dag steeds een stukje meer pap, maar met jouw luchtmachtpet, ben je nog steeds niet uit ons oog en hart.

luchtmachtpet

M.E. de Wit – via Google
Ik vond de locatie op de kastelenplein in eindhoven ideaal, ik word altijd goed geholpen met het vermaken en het omsmelten van mijn sieraden/oud goud- en ook voor het nakijken van de edelstenen of ze aan vervanging toe zijn. Zodra ik ze op mag halen zien ze er als nieuw uit! Geweldig! Ik blijf hier zeker komen.

Bram – via The Perfect Wedding
Ringen zelf samen kunnen stellen uit de voorbeelden die ze lieten zien. We hebben ieder de ring die we zelf het mooist vonden en ze zo gemaakt dat ze bij elkaar passen. Super goed geholpen, erg leuk en goed!

Kim en Benny – via The Perfect Wedding
Erg fijn geholpen tijdens het uitzoeken van de ringen. Veel keuze en alles kan naar wens gemaakt worden. Ik draag mijn speciaal gemaakte ring met veel plezier! Ik zou het iedereen aanraden.

Ilse van den Bogaart  – via Facebook
Heel mooi cadeau gekocht voor de verjaardag van mijn moeder. Twee prachtige ringen van Melano🥰

Annemieke Van Der Aa Dortmans – via Facebook
Paar jaar geleden onze prachtige trouwringen gekocht. Engelen geduld van de eigenaren. We kregen alle tijd om rustig van alles te bekijken en proberen. Ook erg goede hulp en service achteraf toen mijn steen te los in de zetting zat. Werd kosteloos opgelost.

Ramona – via The Perfect Wedding
Nog elke dag kijken we terug naar de mooie momenten en de fijne auto die wij gehuurd hadden. Lekker veel ruimte achter in wat wel nodig was met mijn mooie jurk. De auto maakte het helemaal af.

Ingrid Sprengers –  via Facebook
Goudsmederij van Bommel geeft goede service, goede kwaliteit, volop keuze en medewerkers zijn zeer vriendelijk! Dus zoek je een klantvriendelijke juwelier ben je hier op het juiste adres!😘👍

Jessica – via The Perfect Wedding
Goudsmederij van Bommel heeft voor ons de trouwringen en de bruidssieraden verzorgt. Ze nemen echt de tijd om de perfecte ringen uit te zoeken (wij hebben er maar liefst 3 uur gezeten!) en ze zijn eerlijk over de prijs, kwaliteit en herkomst van het goud. Onze ringen zijn speciaal voor ons gemaakt en uniek naar onze wensen, alles was mogelijk. Ook de bruidssieraden hebben we samen ontworpen. De service was super en ze hebben goede prijs/kwaliteit verhouding.

Daisy Lieberwirth – via Facebook
Hele goede service en echt mensen die hart hebben voor de zaak! Wij hebben onze ringen hier gekocht en zijn super goed geholpen!!! De trouwauto die wij hadden was ook echt super tof en goed geregeld, het was de Rolls Royce!

Ellie Weijers – via Google
Altijd vriendelijk en behulpzaam zeer goede service

Renate Linders – via Facebook
Gisteren hebben we hele mooie ringen uitgezocht ter gelegenheid van ons 12,5 jarig samenzijn. Met alle geduld en kennis van Goudsmederij Van Bommel, hebben we schitterende ringen uitgekozen die helemaal bij ons passen. Dank je wel Saskia voor je deskundigheid. Het was supergaaf op dit op zo’n persoonlijke manier te ervaren. Ik raad Goudsmederij Van Bommel dan ook zeker aan. Neem eens een kijkje in de winkel …

Albertineke Willemsens  – via Facebook
Reparatie gevraagd voor een ring en een armband. Mooie reparatie. Ik ben heel blij met het resultaat. Vriendelijk personeel, goed persoonlijk advies. We komen ook regelmatig in de winkel voor kraamcadeautjes. Een juwelier die we vertrouwen!

Veerle – via The Perfect Wedding
Wij waren super blij met de auto die we uitzochten bij aankoop van onze ringen! Alles was top geregeld! Logisch dat we de benzine van de auto moesten betalen maar hoe gaaf al dat dit het enige was!!

Anoniem – via mail

Een van mijn vriendinnen is overleden ter nagedachtenis aan haar heb ik deze armband laten maken. De vogeltjes symboliseren ‘three little birds’ van Bob Marley. De ringetjes tussen de vogels staan voor 6 vriendinnen, eentje in het goud.. 6 friends, 1 angel.

Vogeltjes

Ramona Conijn – Robben – via Facebook
Vandaag onze trouwringen opgehaald. Helemaal happy! Mocht je overdag niet kunnen maken ze zelfs in de avond tijd voor je. We zijn erg fijn geholpen door Joost en Saskia. Zelfs een ring aanpassen naar wens is mogelijk en het resultaat mag er zeker zijn. Ze denken echt met je mee en niets is te gek.

Wij zijn super trots en blij met onze aankoop en kunnen niet wachten tot we ze mogen showen met onze bruiloft! En natuurlijk de gratis trouw auto niet vergeten natuurlijk!

Gwen – via Toptrouwbedrijven
Juwelier Bommel denkt erg met je mee. Zelfs na sluitingstijd konden wij nog onze eigen ringen komen ontwerpen. We werden continue op de hoogte gehouden van het proces. Hele fijne service!

Jessica Lathouwers –  via Facebook
Gisteren hebben wij onze trouwringen bij jullie opgehaald. Ze zijn prachtig! Bedankt voor de goede service en vriendelijkheid. Wij zijn erg tevreden. 😁

Sylvana Scheffer – via Facebook
Zondag een afspraak gehad voor trouwringen en geslaagd kan niet wachten tot ze klaar zijn. Bij binnenkomst warm en hartelijk ontvangen na goede uitleg en service onze ringen gevonden.
Ze nemen echt de tijd voor je super kan niks anders zeggen zeker een aanrader.

Femke Rijkers – via Facebook
Allebei mijn dochters hebben hier hun gaatjes in hun oren laten schieten. Ze doen dit met veel geduld en heel netjes!

 –

Ivana Verstegen – via Google
Vind het niet klantvriendelijk dat er datums afgesproken worden bij een reparatie en dat dit de zoveelste keer is dat bij de ophaal datum ze niet klaar zijn en dat ze de afspraken niet na komen

  • Beste Ivana, Begrijpelijk dat u teleurgesteld bent, en zeer vervelend dat dit bij u voor de 2de keer gebeurd is. Dit is niet zoals het normaal gesproken gaat! Onze excuses hiervoor.Met vriendelijke groeten,Team Goudsmederij Bommel

Sandra Verharen – via Facebook
Heldere uitleg over het ontwerpen en er is een prachtige ring gemaakt van de trouwringen van mijn ouders, meer dan blij mee!

Gwen – via Toptrouwbedrijven
Juwelier Bommel denkt erg met je mee. Zelfs na sluitingstijd konden wij nog onze eigen ringen komen ontwerpen. We werden continue op de hoogte gehouden van het proces. Hele fijne service!

Frans Vrijdag – via Facebook
Top zaak zeer klantvriendelijk

Angelique Verhoeven – Hoogers – via Facebook
Fijne mensen met hart voor de zaak. Vorige week onze ringen opgehaald en ze zijn zo mooi geworden zoals we gehoopt hadden.. ook super deal met de trouwautos. Ben zeker benieuwd naar de kever die we gekozen hebben !! Top zaak.

Kikkert –via Webwinkel keur
Bij bezoek aan een trouwbeurs n in Eindhoven de stand van Bommel bezocht en hier ringen gezien die we allebei mooi vonden. Uiteindelijk geen mooiere ringen meer gevonden en Goudsmederij Bommel via e-mail benaderd omdat we zelf in de kop van noord-holland wonen. Al communicatie is via email verlopen. Ook kostenloos pet post een doos met pasringen ontvangen ivm de grote reisafstand. Op een gegeven moment toen de ringen klaar waren zijn de ringen onze kant op gekomen met een klant uit Veldhoven die vaak bij ons in de regio kwam.

Anoniem – via mail

Een prachtig verhaal met een bijzondere opdracht: Ons pa is met pensioen gegaan nadat hij ruim 40 jaar bij de politie gewerkt heeft.

Dit heeft hij altijd met veel passie en plezier gedaan; een agent in hart en nieren. Omdat hij zolang verbonden is geweest met de organisatie en het veel voor hem heeft betekend wilden we hem graag een symbolisch cadeau geven waarvan we wisten dat het veel waarde heeft voor hem.

We waren er al snel uit dat een bronzen object mooi en tijdloos is, maar konden online niets vinden wat helemaal de lading dekte. Uiteindelijk kwamen we op het idee om een politiepet in brons te gieten.Een uniek en persoonlijk cadeau waarmee het persoonlijke en symbolische perfect tot uiting komt.
Na het bemachtigen van een pet hebben we Juwelier van Bommel benaderd voor het gietproces. Zij waren direct bereidt ons hierin te helpen.Dankzij hun snelle schakelen en perfecte service hebben we pa enorm kunnen verrassen met dit bijzondere cadeau.
politiepet

Charena Fender Nieuwenhuijsen  – via Facebook
Van de week onze trouwringen opgehaald. Prachtig en helemaal wat wij ervan verwacht hadden! Toen we een afspraak hadden zijn we zeer vriendelijk ontvangen en super geholpen! Hij nam alle tijd voor ons. By bommel weet wat goede service is. Een echte aanrader!

Rick en Sylvia Eickmans – via The Perfect Wedding
We hebben onze trouwringen hier gekocht. Na een ‘foutje’ was het snel en vakkundig opgelost en zijn wij meer dan tevreden en trots op onze trouwringen. We hebben ons de hele dag in hun limo rond laten rijden en voelden ons net de koning en koningin! Topservice!

Sharon Huyghe-Vermeulen – via Facebook
Bedankt voor de mooie trouwringen; daar reden wij graag een eindje verder voor! Jullie waren enorm vriendelijk en behulpzaam. Lieve groetjes!

Ramona – via The Perfect Wedding
Nog elke dag kijken we terug naar de mooie momenten en de fijne auto die wij gehuurd hadden. Lekker veel ruimte achter in wat wel nodig was met mijn mooie jurk. De auto maakte het helemaal af.

Farzaneh Sajadifar – via Facebook
Ik ben al jaren klant! Ze zijn deskundig! Ik ben vandaag weer met paar horloges geweest voor wisselen van batterijen en horlogebandjes! Werd net als altijd goed geholpen!


Roy En Jessica Vansummeren – via Facebook
Super klantvriendelijk! Steken echt tijd in u om te helpen. Voelen aan wat je wilt, stijl,…

Alles wordt zo professioneel gedaan dat ik iedereen aanraadt daar te gaan om de trouwringen!

Shelly – via The Perfect Wedding
Mooie ringen collectie, zeker de eigen collectie had mooie en originele ringen. Fijn dat je zelf kon bepalen of iets rose of geel goud werd, mat of glanzend. Prima service.

Ivo Loonn – via Facebook
Wauw!! Wat een gezellige, fijne en vakkundige mensen! Keiveel keuze….wij hebben onze trouwringen hier gekocht op 25-2-2018….niet verder zoeken…desnoods omrijden 😉 liefs Ivo & Nathalie

 –

Thijs – via The Perfect Wedding
Zeer vriendelijk personeel erg behulpzaam en weten goed op de wensen in te spelen. In ons geval waren eigenlijk de ringen die ze als eerste lieten zien, de ringen die we uiteindelijk hebben gekozen.

Suzanne – via The Perfect Wedding
Fijn geholpen en echt onze ringen gemaakt zoals wij het wilde!

Lia Convents V Gisbergen – via Facebook
Onze trouwringen laten ontwerpen en maken. Wat een topservice. Ook vele andere sieraden gekocht. Zeker een aanrader!

Peter Verdonschot –  via Facebook
Super service Zeker een aanrader

Emmy Steigstra  – via Facebook
Wij zijn ontzettend blij met onze mooie trouwringen. Goeie service, heel veel keuze, eigenlijk teveel. Geholpen door de eigenaar Joost, alles is mogelijk. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Daarnaast kregen wij ook de Engelse taxi te leen op onze trouwdag. Wat een geweldige service en wat een prachtige auto, zo konden wij met onze 2 kinderen in 1 auto zitten want aan ruimte geen gebrek !

 

Danique – via The Perfect Wedding
Top auto, alles netjes geregeld!

Erwin Janssen – via Facebook
Wij worden blij van jullie 👍

Kim Vd Vossenberg-vd Kallen  – via Facebook
Wij zijn ontzettend blij met onze mooie trouwringen. Daarnaast kregen wij ook de Kever cabrio te leen op onze trouwdag. Wat een mooie service en wat een geweldige auto. Deze paste perfect bij de stijl van onze dag.

Maartje Kuijsten – via Facebook
Dank voor het gebruiken van jullie trouwauto 😘

Sandra Verharen – via Facebook
Zo blij met de ring die gemaakt is van de trouwringen van mijn ouders, bedankt Joost voor het ontwerpen en maken en pap en mam Bernhard Bertha Baten voor dit hele speciale cadeau😍

Sharon Vermeulen – via Toptrouwbedrijven
We zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen in onze zoektocht naar de perfecte trouwringen! En we hebben ze gevonden ????

Anita Van Til – van Laarhoven  – via Facebook

Precies vandaag een half jaar geleden zeiden wij JA! tegen elkaar. Wat was het een mooie dag!!! We hebben genoten!!!Hierbij willen wij nogmaals iedereen heel hard bedanken die er dag bij was!!! Met name onze ouders, onze getuigen en onze bruidskinderen Demiën, Dilano en Yaniek.

Ook willen wij Goudsmederij Bommel bedanken voor hun bijdrage aan onze geweldige dag.

Evie – via The Perfect Wedding
Goudsmederij van Bommel heeft onze ringen gemaakt. Hier zijn we heel blij mee! Tijdens een afspraak in de avond hebben we alle ringen bekeken en hier vanuit besloten wat we wilde. Joost heeft onze ringen zelf gemaakt met het goud van mijn vaders trouwring erin verwerkt! Goede service en veel keus! Echt een aanrader!

Ramona Conijn – Robben‎ – via Facebook
Lieve Goudsmederij van Bommel, met trots mogen we eindelijk 16-09-16 onze mooie trouwringen dragen die speciaal door jullie zijn ontworpen. We hebben ook super genoten van de Engelse taxi! Liefs mrs & mr Conijn

Gerda Saedt‎ – via Facebook
Afgelopen week mijn armband opgehaald, op dat moment nog niet terug, maar door de goede service van de juwelier, dezelfde dag nog persoonlijk thuisbezorgd……heel blij mee….bedankt voor de goede service.

Miranda Verdonschot-Douven‎ – via Facebook
Dank jullie wel voor de vriendelijke en goede service.

Anke – via The Perfect Wedding
Er werd ruim de tijd genomen voor het uitzoeken/ontwerpen van onze trouwringen.

Erg vriendelijk, behulpzaam en goede service.
Heel leuk met de trouwauto er bij!

Anoniem – via The Perfect Wedding
Er werd veel tijd genomen voor ons, ook al was het al laat.

Jansen – via Toptrouwbedrijven
Ge-wel-dig. Wat een top mensen en super service. Mooie ringen, nog steeds 5 jaar later en wat was het een leuke auto (taxi)

Els Dirks – Alblas‎ – via Facebook
Vandaag onze trouwringen mogen ophalen. Wij zijn enorm blij met het prachtige resultaat!! Dank jullie wel! En ook bedankt voor de geweldige service. Nu wachten op de grote dag, dan mogen we ook nog gebruik maken van jullie Engelse taxi. 😊

Paul – via Webwinkel keur
Als verassing de Engelse taxi gehuurd voor t bruidspaar. Ze waren zeer aangenaam verrast. Een groot succes.

Karlijn Wijten-Daams – via Facebook
Bedankt dat jullie onze mooie dag compleet hebben gemaakt! Prachtige trouwringen en een mooie bolide 😊

Anoniem – via The Perfect Wedding
Vriendelijk personeel met goede service!

En extra leuk is dat je een trouwauto gratis mag lenen als je allebei je trouwringen daar koopt!

Esther van Hinthem – via Facebook
Alweer ’n stukje dichterbij de grote dag!!!  😊

Dankzij jullie 💍onze ringen gevonden 💍

Annet – via The Perfect Wedding
Goede service, leuke bijkomstigheid dat je de trouwauto erbij krijgt bij een bepaald minimumbedrag en aardig, behulpzaam personeel.

DT – via Toptrouwbedrijven
Superservice!! Hier neemt men alle tijd voor je. Een geweldig mooie en uitgebreide collectie trouwringen. Hele mooie ringen gevonden en gebruikt gemaakt van een van hun hele mooie trouwauto’s. Kortom ik raad echt iedereen met een gerust hart aan hier naar toe te gaan.

Mano Van de Laar‎ – via Facebook
Een geweldige winkel en super aardige bediening!!!!! Onze trouwringen gehaald en nog steeds helemaal blij mee. En vorige week kei gave armband gehad van men lieve vrouwtje.

Emmy – via The Perfect Wedding
Tevreden over twee mooie trouwringen

Stefan en Wendy van Haren – via The Perfect Wedding
Joost en Saskia staan altijd met een grote glimlach voor je klaar. Door hun eerlijkheid voelden wij ons op ons gemak. Ze namen meteen alle tijd voor je. Service een dikke 10!

Herman Goeloe‎ – via Facebook
Annika de Brouwer is erg blij met haar ring 🙂 Nogmaals bedankt voor alles, zonder jullie medewerking was het lastig om alles voor elkaar te krijgen!


Angelique – via The Perfect Wedding
De kever voldeed aan onze wensen we waren er super blij mee. Duidelijke uitleg flexibel met brengen en ophalen .

Wilfred de Jong‎ – via Facebook
Wat een geweldige ervaring om Evelien Penning-Versteeg en Erik Penning rond te mogen rijden in de Austin!!!

Angelique en John Zeguers – via Webwinkel keur
We kwamen helemaal uit Maastricht en bij toeval terecht bij .Goudsmederij Bommel. Onze ervaring is; de warme en hartelijke ontvangst, het goede advies met rust en aandacht voor de klant, maar ook het vakmanschap. Een oprechte aanrader……!

Marthe & Anthony – via Webwinkel keur
2 weken geleden onze trouwringen opgehaald. Super aardige mensen die de tijd voor je nemen (bij uitkiezen en ophalen).

Laura & Lori – via Webwinkel keur
Vandaag onze trouwringen opgehaald. Goede service en advies gehad, zowel tijdens het uitzoeken als bij het ophalen. We bevelen Bommel dan ook zeker aan!

Marinka Dekkers  – via Google
In deze mooie winkel is het personeel altijd vriendelijk en zeer bekwaam . Ze nemen volop de tijd om je te helpen. Of het nou gaat om het vervangen van een batterij in een horloge of, zoals gisteren, bij de aanschaf van een mooi sieraad.

Stefan en Wendy van Haren – via The Perfect Wedding
De eerlijkheid en service is top! Mooie auto en duidelijke uitleg over de auto. Wordt netjes op tijd geleverd en weer opgehaald!

Andre van Gerwen – via Google
Hoi Joost, er moet me toch iets van mijn hart. Als ik iets nodig heb voor sieraden kom ik altijd bij jullie. Nu ben ik in januari bij jullie geweest voor een nieuwe steen in mijn vrouw zijn trouwring. Een soort aquamarijn steen die besteld moest worden. In maart zijn we op eigen initiatief terug geweest. Hier kregen we te horen dat de steen in bestelling was. Nu is het mei en we hebben nog steeds niks gehoord. Afgezien vind ik dat het erg lang duurt vind ik het ongehoord dat we niks horen.

  • Beste Andre, Helaas is er inderdaad iets fout gegaan. Wij hopen dat het nu in alle tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groeten Team Bommel.

Daisy – via Toptrouwbedrijven
Super fijne zaak willen de meest mooie ringen samen met je uitzoeken! Hele fijne service en geweldige trouwauto’s! Voor ons een dikke 10!

Krijn & Jolien Ermerins – via Toptrouwbedrijven
Saskia en Joost hebben een fantastische zaak, zijn zeer klantvriendelijk en denken echt mee om je trouwringen precies zo te maken zoals je voor ogen hebt. Zo kun je heel persoonlijke trouwringen krijgen die niemand anders heeft. Onze trouwringen zijn echt fantastisch en blijven ontzettend mooi. Echt alles is mogelijk, niets is te gek. Top service en top personeel! En dan nog die gratis trouwauto… echt geweldig. Onze droomauto… de groene kever! Onze dag was helemaal compleet!

Anneke – via The Perfect Wedding
Snelle levering, goede afhandeling. Ontzettend mooie ringen, en een gratis trouwauto erbij.

Trudy van Overbeek – via Google
Gister een goudkleurig horloge van Adora bij jullie gekocht. Erg fijn geholpen, jullie dachten fijn mee over de verschillende keuzes die ik had. Heel klantvriendelijk! Ben er heel blij mee.

Gayanthrie – via The Perfect Wedding
Hele mooie ringen gehaald. Zeer vriendelijke man en ook een heel mooi assortiment

Jessica van der Laak – via Toptrouwbedrijven
Prima service!!!

Fijn om naast mooie trouwringen ook een trouwauto te kunnen huren.

Anoniem – via The Perfect Wedding
We zijn zeer goed geholpen en er werd goed de tijd voor ons genomen. In eerste instantie werden er wat meer luxe en opvallendere ringen getoond maar na het goed bespreken van onze wensen was het aanbod goed.

Shari – via The Perfect Wedding
Erg veel keuze voor trouwringen, zo veel dat het na een tijdje lastig wordt om te kiezen. Na het maken van de keuze snelle verdere afhandeling en de ringen waren snel klaar.

Anoniem – via The Perfect Wedding
Heel fijn geholpen, veel keuze. Helaas bij het ophalen ‘gewoon’ aan de toonbank opgehaald, hadden wij graag anders gezien

  • Beste klant,Wat jammer dat jullie niet tevreden zijn over het ophaalmoment van de trouwringen, gelukkig gebeurt dit niet altijd! We vinden het erg vervelend dat jullie het als een ‘gewoon moment’ hebben ervaren, terwijl dit net zoals het uitzoeken een speciaal moment moet zijn.Onze excuses hiervoor! Met vriendelijke groeten, Team Bommel

Marthe – via The Perfect Wedding
Super geholpen, denk ook goed mee! Bedankt!

Anoniem – via The Perfect Wedding
Blijkbaar beschadigt gematteerd goud snel. Dat hadden zij ons niet verteld. Hadden we graag gehoord vantevoren zodat we bewust een keuze konden maken. Nu schrokken we de eerste dag van de krassen op de ring. Verder alles top. Communicatie via watsapp en een trouwring op eigen ontwerp gemaakt. Alles kan en dat is heel erg fijn. Ook op vrijdagavond geopend en op beursen te vinden. Heel aardige mensen. Ik raad ze zeker aan.

  • Hallo beste klant,Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze informatie verstrekking, trouwringen zijn helaas ook onderhevig aan het gebruik hiervan. Matte ringen worden in de loop der tijd meer glanzend, en glanzende ringen worden matter. Weet dat het simpel op te lossen is met een opknapbeurt van de ringen, dit is uiteraard service. Laat even weten dat u komt, dan houden wij daar rekening mee, zodat ze binnen 1 uur klaar zijn. Mocht u na verloop van tijd, toch besluiten om de ringen te laten polijsten (glanzend te laten maken), dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u doen. Op een glanzende ring zijn namelijk eventuele krasjes minder zichtbaar.Met vriendelijke groeten, Team Bommel

Gayanthrie – via The Perfect Wedding
Hele mooie ringen gehaald. Zeer vriendelijke man en ook een heel mooi assortiment

Ivo – via The Perfect Wedding
14 April ’18 was onze trouwdag en door de aankoop van onze prachtige trouwringen mochten we ineens een trouwauto gebruiken, dit was zo een leuke aanvulling voor ons omdat we geeneens een trouwauto in de planning hadden. Maar het maakte het net allemaal iets specialer op de dag. Alles positief ervaren bij Bommel. Onze ringen, de auto, de service. Het zijn echte mensen mensen. Geen gedoe en alles gewoon goed geregeld.

Groetjes
Nathalie – Ivo
Tygo – Linde – Zoë (kinderen)