Evenement details:

 • zo
  07
  feb
  2021

  Trouwbeleving Teugelresort Uden

  11.00-16.00Teugel Resort - Uden

  De eerste editie van het Trouwbeleving event @ Teugel Resort Uden komt eraan! De leukste & gratis trouwbeurs van Brabant in Uden waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste stylingstips van een stylist of weddingplanner. Bij het Trouwbeleving event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 7 februari 2021 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs in Uden bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 100 bruidsparen die zich vooraf aanmelden een gratis goodiebag vol inspiratie voor jullie bruiloft met o.a. bruidmagazine, magazine met liefde en een handige checklist voor jullie bruiloft.

  Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs bij het Teugel Resort in Uden in Brabant. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij Teugel Resort Uden, gelegen aan prachtig natuurgebied de Maashorst, voor jullie bruiloft. Benieuwd hoe het Teugel Resort Uden het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

  Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 30 min.

  Wij hebben voor 100 bruidsparen een toffe goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan aan via de website.