U bent op zoek naar een verlovingsring? Spannend!

Een huwelijksaanzoek doen is een spannend moment, wat jullie beiden voor altijd zullen onthouden. En achter ieder aanzoek zit een verhaal, wat anderen ook veel gaan horen.

Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat dit een onvergetelijke moment wordt en dat begint met het uitzoeken van de verlovingsring.

Wij zijn dé specialist van Nederland met een mooie collectie verlovingsringen en de grootste collectie trouwringen van Nederland. 

Doordat wij werken in ons eigen atelier is het mogelijk om de verlovingsring geheel naar uw wens aan te passen. Wilt u de ring breder, smaller of een steentje meer of minder? Of in geel, wit of roségoud of van een ander materiaal? Niets is ons te gek! 

Graag willen wij u nog wijzen op een aantal bijzonderheden:

  • De ring kan gratis worden gegraveerd.
  • Ook onze trouwringen kunt u los bestellen, en kunnen dus ook gebruikt worden als verlovingsring!
  • Weet u dat we ook het zand van het strand of een blaadje van de roos, waar u uw geliefde mee ten huwelijk vraagt kunnen verwerken in een uniek sieraad speciaal voor jullie gemaakt.
  • En als u meer dan € 1000,= aan trouwringen koopt, krijgt u op uw trouwdag een GRATIS trouwauto te leen. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

In onze webshop vindt u een selectie van onze verloving en trouwringen collectie.

Onze goudsmeden hebben hun uiterste best gedaan om een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie samen te stellen. Maar zoekt u toch net iets anders, geen probleem dan maken wij dat voor u in ons eigen atelier! Neem hiervoor contact met ons op, wij bespreken graag met u alle mogelijkheden!

Natuurlijk kunt u ook gewoon binnen komen lopen in onze winkel, u bent van harte welkom tijdens onze openingstijdenOf maak een vrijblijvende afspraak (dit kan ook in de avonduren).

Belt u liever even? Dat kan naar 040-2953441 daar zijn we te bereiken tijdens onze openingstijden.

Ook kunt u ons een Whats App bericht sturen naar 06-38068574, wij reageren zo spoedig mogelijk.