Vincent van Hees

Vincent van Hees is een gedreven vormgever met oog voor detail en liefde voor het ambacht. Zijn ontwerpen tonen een stijl, die gebaseerd is op zijn interesse voor kunst, natuur en industriële vormgeving. 

De stijlelementen van Vincent van Hees gaan uit van geometrische vormen en vloeiende lijnen. De moderne ontwerpen tonen zijn karakter: eenvoudig en zeer individueel. De trouwringen zijn vanzelfsprekend van een kwalitatief hoog niveau en hebben een perfect draagcomfort.

Alle sieraden worden uitsluitend van platina en goud in verschillende kleuren en bewerkingen gemaakt. De ringen zijn leverbaar in 14 en 18 karaat. geel-, rood-, en witgoud en platina. 

Ook zijn de ringen afzonderlijk te bestellen, hierdoor kunnen er diverse variaties van deze ringen gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wit gouden damesring met een geel gouden herenring. 

Een gedeelte van de Vincent van Hees collectie kunt u vinden in onze webshop.

Bij Goudsmederij Bommel mag u rekenen op vakmanschap en een top service. 

Wij nemen rustig de tijd om u te helpen bij het vinden en samenstellen van uw trouwring. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan wij samen met u in alle rust op zoek naar uw perfecte trouw- of verlovingsring.

Wilt u meer informatie?

U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken.

Een afspraak kan ook in de avonduren gepland worden.