Edel Design

Edel Design is al 35 jaar gevestigd in Nederland en vervaardigt de trouw en verlovingsringen collectie in hun eigen atelier. Traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie gaan hand-in-hand bij de creatie van jullie unieke trouwringenpaar of verlovingsring.

De techniek wordt door de goudsmid dankbaar gebruikt om een ongekende graad van perfectie te bereiken, maar altijd met de menselijke maat als maatstaaf. Om zo het juiste gevoel, de beleving en de warmte na te streven, die horen bij de romantiek van de Edel design ringen.

Edel Design werkt met verschillende materialen zoals platina, geelgoud en witgoud. Een verandering van kleur, aantal stenen, breder of smaller maken van onze sieraden bestaat tot de mogelijkheid.

Een gedeelte van de Edel Design collectie kunt u vinden in onze webshop.

Bij Goudsmederij Bommel mag u rekenen op vakmanschap en een top service. Wij nemen rustig de tijd om u te helpen bij het vinden en samenstellen van uw trouwring. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan wij samen met u in alle rust op zoek naar uw perfecte trouw- of verlovingsring.

Wilt u meer informatie? U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken. En een afspraak kan ook in de avonduren gepland worden.

ED1411ED223ED125ED130

ED-Sol274ED-Sol20ED-Sol88ED-Sol290