Cardillac; creativiteit, design en vakmanschap

“Sieraden maken die écht mooi zijn en honderd procent raken”, dat is de intentie van goudsmid Paul en Carla Steenbrink. Als duo en als echtpaar vormen zij samen Cardillac. Hun collectie kenmerkt zich door schoonheid, aandacht voor detail en draagcomfort. 

Ambachtelijk en modern

Carla en Paul beschikken over uitgebreide vakkennis en verdiepen deze met hedendaagse technieken. Tekenen in een 3D-programma geeft verrassende inzichten waardoor de creativiteit op een andere manier wordt geprikkeld. Ook maakt Cardillac gebruik van een eigen 3D-printer. Hiermee kunnen zij de ruimtelijke vormgeving en het draagcomfort al vroeg in het proces testen. De vrijheid van ontwerpen wordt zo steeds groter.

100% Gerecycled goud

Cardillac maakt een bewuste keuze voor 100% gerecycled goud. Werken met gerecycled goud heeft twee grote voordelen: er worden gegarandeerd geen mensenrechten mee geschonden en de natuur wordt niet belast door delving werkzaamheden. Paul Steenbrink: “Er is meer dan voldoende goud in de wereld om eindeloos voort te kunnen.”

U vindt een gedeelte van de Cardillac collectie in onze webshop.

Bij Goudsmederij Bommel mag u rekenen op vakmanschap en een top service. Wij nemen rustig de tijd om u te helpen bij het vinden en samenstellen van uw trouwring. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan wij samen met u in alle rust op zoek naar uw perfecte trouw- of verlovingsring.

Wilt u meer informatie? U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken, een afspraak kan ook in de avonduren gepland worden. 

The-right-turn Dames ring h036g small en Herenring h036g large Cardillac-TrouwringenIllusion-Damesring-I050g-4mm-en-Herenring-I050g-6mm-Cardillac-TrouwringenViolet Dames ring d033g en Herenring d033g Cardillac-Trouwringen