By Bommel Trouwringen en Verlovingsringen

By Bommel Trouw en verlovingsringen collectie van Goudsmederij Bommel heeft een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie.

Van de klassieke trouwring of verlovingsring tot een volledig unieke, zelf ontworpen ring. Onze goudsmeden hebben hun uiterste best gedaan om deze prachtige collectie samen te stellen. 

Wij kunnen u ringen aanbieden van verschillende materialen zoals geel- en witgoud of het populaire roségoud. Maar denk ook aan materialen zoals edelstaal of titanium of een combinatie van verschillende materialen.

Doordat wij werken in ons eigen atelier is het mogelijk om de ring naar uw wens aan te passen. Wilt u de ringen breder, smaller of een steentje meer of minder? Niets is ons te gek!

Of wilt u samen met onze goudsmeden een eigen, unieke trouwring of verlovingsring ontwerpen? Ook dit is mogelijk!

Een gedeelte van onze By Bommel collectie kunt u vinden in onze webshop.

Bij Goudsmederij Bommel mag u rekenen op vakmanschap en een top service! Wij nemen rustig de tijd om u te helpen bij het vinden en samenstellen van uw trouwring of verlovingsring. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan wij samen met u in alle rust op zoek naar uw perfecte trouw- of verlovingsring.

Wilt u meer informatie? U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken, een afspraak kan ook in de avonduren gepland worden.

Verlovingsringen:

W-181W-371W-194W-240W-188

Trouwringen:

268 By Bommel263 By Bommel256 By Bommel215 By Bommel285 By Bommel