Breuning

De Breuning trouwringen worden gesmeden in het vuur van liefde, de trouwringen zijn het symbool van genegenheid, verbondenheid en trouw. 

In het Breuning atelier werkt een gerenommeerd team vormgevers aan trouwringen, met verschillende designs. Het doorontwikkeld design heeft de rust van de tijd en een flonkering naar de toekomst. In hun frisse, modieuze uitstraling zijn ze een meerwaarde van ieder huwelijk.

De ‘Two in Heart’- trouwringen collectie van atelier Breuning is uniek in diversiteit, die staat voor de puurste gevoelens.Ga voor een ring die getuigt van een persoonlijke smaak en een gelukzalig gevoel. 

De trouwringen zijn verkrijgbaar in wit, geel en roségoud, en in elke trouwring glimt de glans van een duurzame belofte. 

Een gedeelte van de Breuning collectie kunt u vinden in onze webshop.

Bij Goudsmederij Bommel mag u rekenen op vakmanschap en een top service. 

Wij nemen rustig de tijd om u te helpen bij het vinden en samenstellen van uw trouwring. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan wij samen met u in alle rust op zoek naar uw perfecte trouw- of verlovingsring.

Wilt u meer informatie? U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken. En een afspraak kan ook in de avonduren gepland worden. 

Breuning trouwringen