Silent Memories gedenksieraden en assieraden

Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel. De sieraden van Silent Memories bieden die herinnering en symboliek. Niet voor niets noemen we onze producten “sieraden met een ziel”, stille herinneringen.

Zij stellen U in staat om een stukje van de ziel van de dierbare, die U verloren heeft, -mens of dier- bij U te dragen.

Deze sieraden en diamanten bevatten een fysieke herinnering aan een overledene. Dit kan een kleine hoeveelheid as of een haarlok zijn, maar ook het op een bijzondere wijze verwerken van een vingerafdruk behoort tot de mogelijkheden.

Sieraden van Silent Memories zijn, Assieraden, Vingerafdruk sieraden, Diersieraden, Glassieraden.

En worden vervaardigd van sterling zilver (1e gehalte zilver) met swarovski of zirkonia stenen, en 14 karaats goud met of zonder briljant geslepen diamant. Bijna ieder sieraad is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of een combinatie van geel- en witgoud.

Bij Goudsmederij Bommel mag u rekenen op vakmanschap en een top service. Wij nemen rustig de tijd om u te helpen bij het vinden en samenstellen van uw gedenksieraad. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan wij samen met u in alle rust op zoek naar uw perfecte gedenksieraad.

Wilt u meer informatie? U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken, een afspraak kan ook in de avonduren gepland worden.

Silent memories