My iMenso

My iMenso medaillon is elegant, uniek, en persoonlijk! Het medaillon (een hanger) kan op oneindig veel manieren gepersonaliseerd worden.

Simpelweg door het medaillon te openen en insignia’s (inserts) toe te voegen en te combineren. U kunt kiezen uit een grote collectie insignia’s: edelstenen, munten, en andere veelzijdige designs.En zo heeft u de mogelijkheid om het medaillon met de insignia’s nog verder te personaliseren.

U kunt gravures laten maken van foto’s, afbeeldingen en persoonlijke teksten. Het medaillon zelf is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, en met of zonder zirkonia’s. MY iMenso heeft daarnaast ook een bijpassende sieraden collectie zoals ringen, oorbellen, horloges, armbanden en kettingen.

Zo kunt u een oogverblindende set samen te stellen. Er wordt voor de sieraden alleen maar gebruik gemaakt van 925 zilver en natuurlijke materialen. Het medaillon heeft u voor altijd, de insignia’s kunt u blijvend vernieuwen.

MY iMenso viert feest. Dit najaar bestaat het medaillon concept van MY iMenso 10 jaar.

10 jaar geleden bestond de collectie uit 2 medaillons, een paar stenen en de persoonlijke gravure. Nu is MY iMenso uitgegroeid tot een Europees merk dat in vele landen wordt verkocht, met een collectie waar u U tegen zegt.

Om het 10 jarig jubileum met u te vieren heeft MY iMenso een mooie cadeau voor u: een paar gratis paar zilver oorknoppen naar keuze bij aankoop van €80.- MY iMenso.

Wilt u onze collectie My iMenso sieraden komen bewonderen?

U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden.