Sieraden

Zijn de finishing touch van iedere outfit, in onze winkel in het Citycentrum in Veldhoven verkopen wij een grote collectie sieraden van verschillende merken.

Wij verkopen o.a. Bering, Boccia, Clic, Imotionals, Josh, Just Franky, Melano, My iMenso, Rabinovich, Silk, Silver RoseSparkling Jewels, Yo Design, Zinzi enz.

Onze collectie bestaat uit oorbellen, colliers, armbanden en ringen voor zowel heren, dames en kinderen. We bieden zilveren, betaalbare gouden sieraden, klassieke trouwringen, stijlvolle diamanten ringen en stoere stalen items aan.

Heeft u iets te vieren? Een sieraad is een mooi en blijvend cadeau!

Vallen gouden sieraden bij u in de smaak? Dan kunnen wij u onze gouden sieraden collectie van harte aanbevelen. Een gouden sieraad staat extra goed bij een warme huidskleur of bij een warme kleding kleur. In het uitgebreide assortiment van sieraden en accessoires kunt u uzelf  laten inspireren door de laatste trends.

Houdt u meer van frissere kleuren? Dan vindt u zilveren sieraden vast en zeker fantastisch! Mix er lustig op los met verschillende soorten en/of kleuren. Mocht u op zoek zijn naar een bijzondere stijl, dan kunt u ook goud, rosé en zilver combineren.

Hoewel het vroeger uit den boze was om goud, rosé en zilver te combineren, is dat tegenwoordig helemaal anders. Volgens de nieuwste trends passen deze kleuren prima samen, zolang u maar een evenwichtige kleurbalans behoudt.

Bent u op zoek naar iets bijzonders of wilt u iets naar uw wens laten maken?

Of heeft u thuis een oude ring in de kast liggen die u niet meer draagt omdat de ring bijvoorbeeld te klein is? Is uw ring stuk? Of heeft u een erfstuk en wilt u daar graag iets nieuws van laten maken?

Wij kunnen ringen vergroten, verkleinen, een sieraad ontwerpen, van bestaande sieraden nieuwe maken… kortom… in ons atelier is alles mogelijk!