Oozoo

Oozoo horloges zijn mode accessoires pur sang, en volgen geen trends maar maken trends. Mode is altijd het uitgangspunt, maar uiteraard is tijd ook van groot belang.

Alle horloges zijn van hoge kwaliteit met de beste uurwerken die in deze prijsklasse leverbaar zijn. Zowel voor dames als voor heren, en alle banden zijn van hoge kwaliteit echt leder.

Er worden 4 collecties per jaar gelanceerd, wat resulteert in vele nieuwe modellen per jaar. Iedere collectie bestaat uit 4 verschillende series, de Timepieces, Vintage, Steel en de JR collectie.

Timepieces collectie is de grootste en populairste collectie, met meer dan 1000 verschillende modellen.

Vintage collectie is een klassieke serie horloges met dunne kasten, geschikt voor dames en heren. De horloges hebben zeer mooie lederen of Milanese band en vele modellen met mee kleurende kasten.

Steel collectie is een collectie met XXL rvs kasten en lederen banden van hoge kwaliteit. Deze collectie is 10 ATM waterdicht.

De JR collectie is speciaal ontworpen voor kinderen en volwassenen met een smalle pols. Alle modellen hebben uiteraard wel de typische OOZOO stijl.

Er is dus altijd een horloge te vinden dat bij u of uw kind past!

  

Wilt u onze collectie Oozoo horloges komen bewonderen? U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden.