Bering Horloges en Sieraden

Bering horloges en sieraden zijn gemaakt van eersteklas materialen, die duurzaamheid garanderen en zijn in perfecte harmonie met het tijdloze design. Prachtige horloges met een Deens design met een tikje Noordpool, dat geeft de prachtige horloges van Bering hun koele, strakke elegantie.

Door gebruik te maken van de sterkste en meest kras vaste materialen als saffierglas en keramiek. In combinatie met goud en zilvertinten en elegante kleurcombinaties ontstond een lijn mooie dames- en herenhorloges. 

Voor iedereen die gaat voor Deens design, ultra platte horloges en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Is Bering een horlogemerk om te onthouden en vooral om met veel plezier te dragen.

In onze webshop vindt u een selectie Bering horloges.

Sieraden

De stalen ringencollectie van Bering is zeer uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. Met Bering zijn er geen grenzen als het om creativiteit draait. De combi-ringen van Bering bestaan uit een combinatie van de buitenste- en binnenste ringen.

Met behulp van de Twist & Change systeem kunt u uw eigen draai geven aan de ring. Op deze manier kunt u de Bering ringen een stoere maar ook elegante en luxueuze uitstraling geven.

De Bering ringen zijn gemaakt van staal, zirkonia, Swarovski kristal en keramiek. Ook zijn er armbanden en colliers met een bijpassende hanger verkrijgbaar.

 
 
Bering Collectie