Uw herinnering dichtbij

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis in uw leven. Door het dragen van een herdenkingssieraad kunt u deze herinnering altijd dicht bij u dragen.

In onze winkel in het Citycentrum in Veldhoven nemen wij graag de tijd om samen met u een herdenkingssieraad uit te zoeken. Ook kunnen we een mooi ontwerp maken voor uw eigen unieke speciale herinnering.

Voor een belangrijke aankoop als deze, adviseren wij u om een afspraak te maken. Wij leveren namelijk graag maatwerk en nemen daar graag de tijd voor!

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken met een van onze goudsmeden zodat u samen, onder het genot van een kop koffie of thee, uw wensen kunt bespreken.

Wij verkopen as sieraden en haarlok-, foto- en vingerafdruk-sieraden. Ook is het mogelijk om as te verwerken in het sieraad zelf.

Onze goudsmeden ontwerpen de sieraden en zorgen ook voor het nauwsluitende paswerk van sieraad en sluiting. Dit stelt de as van uw dierbare veilig. De goudsmid maakt sieraden van edelmetalen zoals zilver, geel- en witgoud. Meestal niet in pure vorm, omdat sieraden van puur edelmetaal zacht en daardoor te kwetsbaar zijn. In een deel van de sieraden is as verwerkt. Andere sieraden bevatten een askamer die wij voor u kunnen vullen en definitief sluiten.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.