Uw herinnering dichtbij

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis in uw leven. Door het dragen van een herdenkingssieraad kunt u deze herinnering altijd dicht bij u dragen.

Wij begrijpen de behoefte aan het koesteren van de mooie herinneringen in uw leven aan uw overleden dierbare. Een mooi herdenkingssieraad kan u hierbij helpen en tevens een positieve rol spelen in het verwerkingsproces bij het verlies van uw dierbare.

In onze winkel in het Citycentrum in Veldhoven vindt u een groot assortiment herdenkingssieraden, ook wel gedenksieraden genoemd.

Wij nemen graag de tijd om samen met u een mooi herdenkingssieraad uit te zoeken uit de collectie van Art of Impression, Impona, Royolz, See You en Silent Memories.

U heeft hierbij de keuze uit diverse materialen, waarbij zilver, goud en RVS de meest populaire metaalsoorten zijn, en waarin het aanbod ook het grootst is. Ook op het gebied van stijl, vorm, thema’s en symbolen heeft u diverse keuzemogelijkheden.

Ook kunnen onze goudsmeden in ons atelier, een mooi uniek ontwerp maken voor uw eigen speciale herinnering. Zij zorgen natuurlijk ook voor het nauwsluitende paswerk van sieraad en sluiting, dit stelt de as van uw dierbare veilig.

De goudsmid maakt sieraden van edelmetalen zoals zilver, geel- en witgoud. Meestal niet in pure vorm, omdat sieraden van puur edelmetaal zacht en daardoor te kwetsbaar zijn. In een deel van de sieraden kan as in worden verwerkt, andere sieraden bevatten een askamer die wij voor u kunnen vullen en definitief sluiten.

In een herdenkingssieraad kunnen wij eventueel foto’s, vingerafdruk en/of een haarlokje verwerken. Maar wist u ook dat wij van bijna ieder sieraad, een herdenkingssieraad kunnen maken? Er is meer mogelijk dan u misschien denkt, in onze webshop vindt u al een aantal mogelijkheden

Herdenkingssieraden zijn een gevoelig en emotioneel onderwerp, daar nemen wij graag de tijd voor. Het beste kunt u hiervoor een afspraak maken met een van onze goudsmeden zodat u samen, onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen kunt bespreken.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.