Casio

Onze Casio horlogecollectie is een uiterst gevarieerde collectie en staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast.

Zo is bijvoorbeeld het eerste quartz horloge, dat in het verleden enorm populair was afkomstig van dit horlogemerk. De diversiteit in de Casio horloge collectie biedt u een groot aanbod qua kleuren, functies, ontwerp en prijs.

De Casio horloges zijn er in uiteenlopende materialen zoals leer, staal, kunststof siliconen en stof. Sommigen zijn uitgerust met een chronograaf en andere functies zoals een wereldklok, stopfunctie, timer en een automatische kalender.

Casio heeft ook G-shock horloges deze zijn stevig, kunnen tegen een stootje en zien er robuust uit. G-shock horloges zijn ontworpen op basis van het triple-10-concept. Dit houdt in dat het horloge van 10 meter hoogte moet kunnen vallen, 10 bar waterdruk moet kunnen weerstaan en 10 jaar lang moet kunnen lopen zonder kapot te gaan. De horloges van G-shock zijn supergoed beschermd. Belangrijke onderdelen zoals zonnecellen of radiografische spoelen zijn zelfs extra beschermd.

Wilt u onze collectie Casio horloges komen bewonderen? U kunt altijd binnenlopen tijdens onze openingstijden.