Evenement details:

 • zo
  27
  sep
  2020

  Trouwbeleving XL - Koekbouw

  11.00-16.00Koekbouw - Veghel

  De zevende editie van de Trouwbeleving XL in Veghel komt eraan! De leukste & gratis trouwbeurs van Brabant waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste stylingstips van een stylist of weddingplanner. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 27 september kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen die zich vooraf aanmelden een gratis goodiebag vol inspiratie voor jullie bruiloft met o.a. bruidmagazine, magazine met liefde en een handige checklist voor jullie bruiloft.

  Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in Veghel in Brabant. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij de Koekbouw. Benieuwd hoe de Koekbouw het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

  Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 30 min.

  Wij hebben voor 200 bruidsparen een toffe goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan aan. De inschrijvingen openen binnenkort.