Ervaringen

Goudsmederij Bommel doet veel meer dan het repareren van horloges en sieraden. Onze goudsmeden krijgen regelmatig het verzoek een sieraad (na) te maken, van twee bestaande sieraden een nieuw sieraad te maken of een totaal nieuw sieraad te maken. Een tevreden klant is goud waard. Daarom willen wij hun ervaringen graag met u delen.

Els Alblas

Vandaag onze trouwringen mogen ophalen. Wij zijn enorm blij met het prachtige resultaat!! Dank jullie wel! En ook bedankt voor de geweldige service. Nu wachten op de grote dag, dan mogen we ook nog gebruik maken van jullie Engelse taxi

Stijn ’t Hart

Nieuwe horloge gekocht.. Glas was dof/vuil aan binnenzijde. Even terug gegaan en netjes schoongemaakt, service!

Menno van de Laar

Een geweldige winkel en super aardige bediening!!!!! Onze trouwringen gehaald en nog steeds helemaal blij mee. En vorige week kei gave armband gehad van men lieve vrouwtje.

img_ref1

Hillie van den Biggelaar

2 1/2 jaar geleden heeft Joost de trouwringen van Hillie en haar overleden man vermaakt tot een prachtige ring. Hillie geeft aan er elke dag nog blij van te worden. Hillie heeft deze ring samen met Joost ontworpen.

En Hillie, ik heb Joost namens jou nogmaals bedankt. Namens Joost heel graag gedaan.

img_ref2

Jolande Soetens

Jolande Soetens liet onlangs een ring namaken, omdat de originele ring verkleurd was.

“Ik heb een soortgelijke ring ergens eens gekocht voor ik dacht vijf euro. Hij stond super mooi maar natuurlijk verkleurde hij al gauw. Toen kreeg ik dit idee. Ik ben erg blij met mijn nieuwe ring en heb inmiddels al veel complimenten gekregen.”

Dat wil ik inderdaad niet missen!

Stuur me die nieuwsbrief maar